Laitan tähän nyt ohjeen nuken tossuille koska sitä oli toivottu. Oheisissa tossuissa on muuten käytetty koristelussa sitä koristenauhaa josta on aikaisemmin kuvaa. Perhoset on leikattu irti nauhasta ja sivusta jäänyt nauha käytetty koristenauhoihin.

Ohje: Luo 30 silmukkaa, jaa ne neljälle 2,5 no:n puikoille ensimmäiselle puikolle 6 silmukka ja seuraaville 8. Neulo 25 krs yksi o yksi n pyörönä. Neulo reikäkerros nauhakujaa varten eli nosta yksi silmukka ja kavenna kaksi seuraavaa. Neulo kerros oikein. Neulo päällinen 8 silmukalla. Neulo 14 krs sileää tasona niin

että reunasta voi poimia 7 silmukkaa.  Poimi molemmista reunoista 7 silmukkaa ja jatka näillä kaikilla silmukoilla vuorotellen oikein ja nurin kerroksia 10. Päättele senjälkeen kaikki muuta silmukat mutta jatka pohja 8:lla silmukalla kunnes sen on pohjan mittainen.  Kavenna lopuksi joka toisella kerroksella puikon alussa ja lopussa yksi silmukka. Päätä loput 4 silmukka. Ompele pohjasauma.

Lyhyeen Bratzin mekkoon on ohje jo aikaisemmin. Tässä ohje pitempään versioon.

Ohje: Luo 24 s, jaa 2,5 sukkapuikoille 5 kullekin. Neulo 2 krs pörrölangalla. Jatka 1 o 1 n 8 krs esim. Nalle-langalla. Neulo 3 krs nurin hopealangalla, 1 krs nurin Nallella ja sileää noin 9 cm.   Neulo 3 krs nurin hopealangalla  1 krs nurin Nallella 2 krs oikein. Tee lisäys: nosta 1 s neulo 2 s nosta 1 s koko krs:n aja, neulo 2 krs oikein, tee lisäys krs kuten edellä, neulo 2 krs oikein ja toista lisäys vielä kerran jatka sileää kunnes pituus hopeakerroksesta on n. 5 cm. Tee pari kerrosta pörrölangalla ja päättele silmukat.  Röyhelöosaan voi tehdä koristeen neulomalla kerroksen nurin hopealla ja Nallella tai pörrölangan voi korvata tekemällä 1 nosto 2 yhteen kerroksella ja taittamalla reunan.