On kulunut jo monen monta kuukautta kun olen tänne mitään  kirjoitellut.  En ole sairastellut eikä muutenkaan ole tapahtunut mitään erikoisempaa miksi en olisi blogia päivitellyt, se vain on jäänyt.  Alku kesästä oli tyttären rippujuhlat ja kesä meni sitten nopeasti runsasta satoa säilöessä. Poimin niin palvon mustikoita ja puolukoita että myin niitä jo torilla ja työkavereillekin. Syksy meni sienestäessä ja muutenkin on aina ollut olevinaan niin kiire.  Sitten asiaan eli käsitöihin. Monessa blogissa on näkynyt erilaisia baktuksia joten pitihän munkin sellanen tehdä

Lankana Novitan Puro iltanuotio. Sitä kului aika tarkkaan 3 kerää kun neuloin  lisäyksiä niin kauan että puikolla oli 60 silmukkaa ennen kuin aloin kavennukset.  Salon Euromarketista sai tuota Puroa 1,75/ kerä.  Puikot  oli no 5.

       

Bratzin vaatteitakin olen välillä vielä tehnyt vaikka enimmäkseen olen kutonut nyt villasukkia kun tänä talvena niille on ollut käyttöä. Nämä bratzin mekot on tehty Novitan kukkaketo langasta (Euromarketista , kun oli 25 %:n alennuksella). Mekoista tulee aina vähän erilaisia sen mukaan mistä kohtaa kerästä työn aloittaa. Kultalanka on Jättirätin jättikeristä joista kuvaa myöhemmin.     

Baby Borniakaan en ole ihan unohtanut. Perhoshiha mekko on Modasta ja luulisin että vuodelta 2004. Alimmainen vihertävä mekko  ja myös keltainen mekko on langoista joita ostin Turun ja Kaarinan Jättiräteistä. Ihan hyvän laatuisia puuvillalankoja sieltä löytyi ja hintaa jäi vain 0,80 euroa kerälle kun alkuperäisestä euron hinnasta sai vielä 20 % alennusta. Punakirjava mekko on Novitan Ticoticoa.